Typsykkä on täyttänyt 8 kk ja ruuan menekki kasvaa vain! Tämä tyttö on alusta asti ollut erittäin hyvä syömään, kuten pojatkin aikanaan olivat. Enimmäkseen tulee itse tehtyä ruokia, pääasiassa koska näin ei tule sitä lasi- ja metalliroskaa, joka meillä ei mahdu mihinkään säilytykseen ennen kierrätystä ja koska meillä edelleen sormiruokaillaan isolta osin. Neitokaisella alkaa pinsettiotekin olemaan hallussa, koska sormiruuan kanssa se tulee harjoiteltua, etenkin kun hänellä itsellään on kova halu saada ruoka suuhun. Mitään ei myöskään tarvitse hierontaa kovinkaan hienoksi, sillä neiti saa pureskeltua palasetkin ilman kakomisia.
Tänään vuorossa oli aamu- ja iltapalaksi sekä retkievääksi kelpaavan sormiruuan tekeminen, joten jatkoin "apinaevästä" hieman muutamalla ainesosalla. Tuloksena oli hyvänmakuisia pehmoisia keksejä.
Pehmeät ruisbanaanikeksit
1 banaani
1 dl kaurahiutaleita
0,5 dl ruisjauhoja
1 rkl ruokaöljyä
1 kananmuna
Soseuta banaani haarukalla. Lisää kaurahiutaleet, ruisjauhot ja öljy. Sekoita hyvin.
Vatkaa muna kevyesti esim. haarukalla ja lisää seokseen hyvin sekoittaen.
Paistaa 200 n. 15 min.
Tänään vuorossa oli aamu- ja iltapalaksi sekä retkievääksi kelpaavan sormiruuan tekeminen, joten jatkoin "apinaevästä" hieman muutamalla ainesosalla. Tuloksena oli hyvänmakuisia pehmoisia keksejä.
Nämä ruisbanaanikeksit maistuivat itsellenikin 😊. |
1 banaani
1 dl kaurahiutaleita
0,5 dl ruisjauhoja
1 rkl ruokaöljyä
1 kananmuna
Soseuta banaani haarukalla. Lisää kaurahiutaleet, ruisjauhot ja öljy. Sekoita hyvin.
Vatkaa muna kevyesti esim. haarukalla ja lisää seokseen hyvin sekoittaen.
Paistaa 200 n. 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Olisi mukavaa, jos jättäisit kommentin. :)