Tästä tuli aivan ihanan makuista, vaikka vähän mietin, että onko tämä nyt vain yksi uusi tapa tehdä perunalaatikko uudessa muodossa😂. Tosin, tässä on paljon juustoa, mikä ei ikinä ainakaan tee ruokaa pahemmaksi!
Inspiraationa siis tämä "scalloped potato roll" -ohje, jonka aika moni onkin Facebookissa nähnyt kiertävän.
Nesteen määrää valmiissa ruuassa vähentää, kun malttaa antaa nesteen haihtua täytteen ollessa levyllä. Itsehän en malttanut, oli kiire saada homma uuniin ennen vauvan hermostumista.. |
Oma lopputulokseni ei kyllä ulkonäöltään yllä aivan tuon inspiraationlähteen tasolle, lisäksi muutin reseptiä matkalla, koska kaapissa ei ollut ihan kaikkea. Miksi suotta varautua etukäteen 😂? Matkalla on hyvä soveltaa, monet asiat voi onneksi korvata toisella!
Ohje Perunarullakkaalle:
6-10 perunaa ohuiksi viipaloituina
2-3 dl juustoraastetta
1 sipuli
300 g jauhelihaa
1,5 dl tomaattimurskaa
Jauhelihamaustetta
2 valkosipulinkynttä
80 g tuorepinaattia
2dl turkkilaista jugurttia
1 dl raejuustoa
1 kananmuna
Sekoita turkkilainen jugurtti, raejuusto ja pinaatti. |
Sekoita joukkoon kananuna. |
Levitä jugurttipinaattitahna perukoille ensin, lisää sitten jauhelihatomaattiseos. |
Kommentit
Lähetä kommentti
Olisi mukavaa, jos jättäisit kommentin. :)